Tips bij het inrichten van een overbodige ruimte

Het is zonde om een overbodige ruimte te hebben. Hier kun je bijvoorbeeld een leuke chill of sportkamer van maken. Ook kun je het gebruiken om je overbodige spullen in op te slaan. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen met onbenutte ruimtes.

Een overbodige ruimte omtoveren tot een mannen kamer

In veel gevallen wordt de overbodige ruimte omgetoverd tot manen kamer. Hierin komen dan bijvoorbeeld Pooltafels met een bar met drank en snacks in te staan. Een echte man wil namelijk zijn vrienden wel kunnen ontvangen voor een lekker borreltje en een potje poolen, maar ook worden er vaak geweien van herten e.d. opgehangen om het een nog stoerdere uitstraling te geven. Ook hoor je vaak dat de bar wordt verlicht met bijvoorbeeld RGB LED verlichting. Daarnaast moeten er ook genoeg flessen sterke drank en bier aanwezig zijn in de ruimte. Zo worden de mannen allemaal in de watten gelegd.

De materialen bestellen voor de mancave

Je kunt een Pooltafel kopen op het internet van een goede kwaliteit. Zo kun je lekker een potje poolen met de mannen. Het is ook aan te raden om een dartbord op te hangen. Zo is er variatie qua spellen mogelijk. Veel mannen houden overigens ook wel van whisky en andere sterke dranken. Zorg er daarom voor dat er een leuke en goed gevulde bar in zit. Daarnaast wil je ook een grote televisie in de ruimte hebben en misschien zelfs meerdere. Mannen zijn sportliefhebbers en zo kunnen zij de verschillende sporten bekijken. Om gezellig met zijn allen naar sport te kunnen kijken, is het zeer aan te raden om een lekkere luie bank aan te schaffen waar je met zijn allen op kunt ploffen. Dit is vooral handig als er voetbalwedstrijden zijn. De meeste mannen komen dan alleen van de bank af om te juichen voor hun team. Ook is een frituurpan onmisbaar om lekkere snacks tijdens de wedstrijd te kunnen maken.

Een overbodige ruimte als opslag gebruiken

Als je een overbodige ruimte wil gebruiken als opslag, moet je op een aantal punten letten. Zo dien je eerst te meten welke kasten er in de ruimte zouden passen. Kasten zorgen namelijk voor nog meer opbergruimte. Ook kun je het prettig vinden om met bakken te werken. Deze kun je bijna overal online bestellen. 

Tips voor mensen die niet weten wat ze met de ruimte moeten doen

De vrouw wil altijd graag een inloopkast waar ze al hun spullen kunnen uitstallen. Je kunt bijvoorbeeld kasten tegen de muur maken waar je de kleding vervolgens in kunt leggen. Daarnaast kun je in het midden van de ruimte speciale kasten of een plateau maken. Zo kunnen vrouwen de tassen of schoenen mooi tot uiting laten komen. Veel vrouwen zullen ook vaak in deze ruimte verblijven. Dit komt omdat een aantal vrouwen wel houden van een kledingwissel. Ook moet het praktisch blijven dus glazen kasten is niet echt aan te raden. Deze moeten te vaak gepoetst worden en daar zitten de vrouwen niet op te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *