De mooiste tuinmeubelen

Op zoek naar tuinmeubelen waarmee je zelfs in de winter buiten kunt zitten? Bij De VriesXL Tuinmeubelen uit Roden kun je alle soorten tuinmeubelen vinden die je maar kan bedenken. Denk bijvoorbeeld aan lounge meubels oma eettafelsets voor buiten, parasols, banken, stoelen en nog veel meer. Alles om je tuin compleet te maken. We vertellen je graag wat meer over de verschillende tuinmeubelen die we kunnen aanbieden, het is bovendien ook mogelijk om online een kijkje in onze showroom te nemen. Wilt u toch langskomen? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in het noorden van het land.

Alle tuinmeubelen die je maar kan bedenken

Onze webshop is vooral voorzien van meubelen die je het gevoel kunnen geven dat je letterlijk aan het strand zit, zogenaamde loungemeubelen. Hieronder vind je bijvoorbeeld diverse sets voorzien van stoelen en banken, inclusief tafels om je eten op te zetten. Speciale sets om op een balkon te zetten of juist om lekker in de tuin te vertoeven. De meeste van deze loungemeubelen hebben uitneembare kussens zodat je deze niet buiten hoeft te laten.

Neem online een kijkje in de showroom

Het leuke aan onze website is dat je niet alleen alle producten met een product foto kan bekijken, deze kan je ook bekijken in de showroom. Onze website biedt een virtuele tour aan waar je door onze showroom kan scrollen. Op deze manier kun je de binnenkant van de showroom bekijken zonder dat je langs hoeft te komen! Als je toch advies bij aankoop wenst, kun je altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

 

Kunnen we bijna weer schaatsen?

Het schaatsseizoen komt er ook weer aan en dat betekent voor onze webshop altijd veel drukte. Wij verkopen naast de leukste meubels voor in de tuin namelijk ook schaatsen! Wilt u ook de baan weer op? Ga dan snel daar onze webshop om snel schaatsen te bestellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *