De reparatie van de carrosserie van een vrachtwagen

Als u vervoerder bent of eigenaar van een transportbedrijf dan is het onderhoud van uw vrachtwagens van groot belang. De trailer kan met grote zorg van worden geproduceerd, om de kwaliteit te behouden wordt er ook onderhoud plaatsvinden. Hiervoor kunt u terecht bij Heiwo.nl. Dit omvat bijvoorbeeld ook een apk-keuring voor aanhangwagens en ABS-controle, zo kunnen we voorkomen dat een vrachtwagen stil te staan op de weg.

Specialist in carrosseriebouw

Er zijn veel verschillende vormen van carrosseriebouw, een vrachtwagen voor kon transport werkt anders dan een vrachtwagen die wordt gebruikt voor het transporteren van aardappelen bijvoorbeeld. Als u zelf vervoerder bent of als u transporteur bent dan heeft u vooral baat bij efficiënte oplossingen het gebied van carrosseriebouw, oplossing waarmee je rendement behaald. Wij zijn dé specialist in carrosseriebouw van trailers, truckkbakken en aanhangwagens.

Een vrachtwagen heeft regelmatig onderhoud nodig

De meeste vrachtwagens maken veel kilometer en daarom is het belangrijk dat er ook regelmatig onderhoud plaatsvindt er zijn diverse punten waar u langs kunt komen in Nederland voor het onderhoud van uw trailer. Alles wordt gecontroleerd en opnieuw gekeurd zodat u voor een lange tijd weer de weg op kunt.

Neem contact op voor vragen over carrosseriebouw

Zoals we al even kort genoemd hebben, zijn wij bij haar wil de specialist in carrosseriebouw. U kunt daarom ook altijd contact opnemen met vragen op dit gebied, onze adviseurs staan dagelijks klaar om u te adviseren over het bouwen van carrosserieën voor vrachtwagens. Ook voor onderhoud en andere vragen kunt u gewoon bij ons terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *