Wat zijn de traptrends voor 2018?

Ben je van plan om een nieuwe trap aan te schaffen of ga je de huidige trap renoveren? Dan is het geen slecht idee om eerst deze traptrends van 2018 door te lezen. Zo is een betonnen vloer tegenwoordig helemaal hip, waarmee een industriële look gecreëerd wordt. Ook kun je thuiskomen met een trapbekleding van leer. Hieronder lees je meer traptrends voor 2018.

Luxueus leer

Wie had het ooit gedacht. Het gaat weer goed met de economie en we hebben direct wat meer te besteden. Dit zien we ook terug in de traptrends van 2018, waarin het plotseling mogelijk is om voor lederen trapbekleding te kiezen. Dit staat voor klasse en kwaliteit. Het geeft sfeer en karakter aan de woning, zeker wanneer je de trap in de woonkamer hebt staan. Deze stijl past in principe goed bij moderne en klassieke woningen. Wel raden we jou aan goed te kijken naar de kwaliteit van het leer, zodat je zeker weet dat je ook goed leer in huis haalt. Leer is namelijk niet goedkoop!

binding, black, close-up

Kies voor een kleur

Het is helemaal in om alles een kleur te geven. Wat is de kleur van het jaar 2018? Zwart! Waar men een aantal jaar geleden gezegd had dat een kleur (en dan met name zwart) saai zou zijn, is dit tegenwoordig helemaal in. Natuurlijk kun je kleurelementen aanbrengen met een messenset, de koffiemachine en ga zo maar nog maar even door. Gelukkig kun je met een traprenovatie een nieuw likje verf aanbrengen. Dit maakt het mogelijk om zonder een fortuin uit te geven de trends van 2018 op te volgen. Benieuwd naar een traprenovatie van hoge kwaliteit?

Brown and Black Wooden Staircase

Je trap mag best wat meer opvallen

Waar vroeger een trap meer gezien werd als iets functioneels, vaak verstopt in de gang, mag het tegenwoordig meer opvallen. Dit doe je door voor een design trap te kiezen of een open trap. Ook kun je een mooi kleurcontrast in de woonkamer aanbrengen door de trap een andere kleur te geven in vergelijking met de wanden bijvoorbeeld. Zo springt de trap er nog mooier uit.

Heb je onlangs een trap gekocht, maar zou je toch graag deze traptrends willen volgen? Dan is het geen slecht idee om voor een traprenovatie te kiezen. Met een traprenovatie zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kun je de kleur aanpassen, de trapbekleding, overzettreden en ga zo nog maar even door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *