planten

Top 10 woonaccessoires van dit moment!

Iedereen wil tegenwoordig niets liever dan een leuk ingerichte woning. Mooie accessoires maken je interieur compleet en zorgen voor een persoonlijke touch. We hebben hier 10 leuke woonaccessoires van dit moment voor je op een rijtje gezet.

1 Vintage vloerlamp

Een vintage vloerlamp is een echte eyecatcher in jouw woning. Vintage vloerlampen kun je overal in je woning plaatsen. Doordat de lamp niet vasthangt, kun je deze iedere keer een ander plekje geven.

2 Natuurlijke materialen

Natuur staat centraal, maak je interieur compleet met natuurlijke materialen. Natuurlijke tinten zorgen ervoor dat je warmte creëert. Denk aan bamboe, touw en hout elementen. Of pak het groter aan met een steigerhouten vloer.

3 Kurk

Heb jij je huis leuk ingericht, maar lijkt er toch iets te missen? Dan kun je jouw interieur met kurk elementen compleet maken.  Om te beginnen maak je gebruik van kurken onderzetters, krukjes en kurken bijzettafels. Tip: maak het helemaal af met een kurken wereldkaart aan je muur.

4 Planten

Haal met planten de natuur in huis. Hoe groener, hoe beter. Niet alleen de woonkamer, ook de keuken en slaapkamer zijn geschikt voor planten. Ook de kweekkastjes zijn nu helemaal hot!

5 Manden

Rieten manden en draadmanden zijn een must have voor in jouw huis. Je kunt ze op allerlei manieren gebruiken, zoals als wasmand in de badkamer, stop er dekentjes voor op de bank in of leg er een bijpassende deksel op en gebruik hem als bijzettafeltje!

6 Fluweel

Laat fluweel terugkomen in je sierkussens en meubels. Dankzij de luxueuze uitstraling en het koninklijk karakter geeft fluweel karakter aan je woning.

7 Kledingrek

Een kledingrek is een speelse manier om je kleren tentoon te stellen. Naast een staand kledingrek kun je ook kiezen voor een bevestiging aan het plafond of tegen de muur. Ben je creatief? Knutsel dan je eigen kledingrek in elkaar!

8 Vloerkleden

Ronde vloerkleden zijn helemaal hip! Kies voor een vloerkleed dat past bij jouw woonstijl. Dit geeft je woonkamer extra structuur en geeft een warm effect. Een vloerkleed van Wonderrugs is daarvoor uitermate geschikt.

9 Messing/Mat goud

Messing, ook wel mat goud koper genoemd, is een mix van zink en koper. Mat goud heeft een chique uitstraling. En zorgt voor de perfecte finishing touch in je interieur.

10 Spiegels

Door gebruik te maken van spiegels, laat je jouw ruimte groter lijken! Ze vangen veel licht, waardoor de ruimte ook lichter wordt. Kies een spiegel die past bij je woonstijl en zie het als een mooi extra decoratie element.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *