interieurtips

Met deze tips wordt jouw huis nóg knusser

Je huis is de ideale plek om heerlijk tot rust te komen en om te ontspannen. Nergens is er een fijnere plek dan thuis. Vaak vinden mensen hun huis nog niet knus genoeg. In dit artikel ga ik je leuke tips geven hoe jouw huis nóg knusser kan worden. Sommige tips kosten maar een hele kleine moeite. Toen ik interieuradvies ging vragen heb ik deze handige tips gekregen. Woonwinkel Rotterdam bedankt hiervoor! 

Kaarsjes 

Kaarsjes, het perfecte middel op tot zen te kopen. Begint het donker in je huis te worden? Steek dan kaarsjes aan in plaats van elke keer het licht aan te doen. Dit is veel beter voor het milieu en je huis wordt sfeervoller. Er bestaan heel veel verschillende kaarsjes. Van hele grote kaarsen tot lekkere geurkaarsen. Voor iedereen zit er vast wel iets leuks bij. 

Wierook 

Wierook vind ik persoonlijk heel fijn ruiken. Altijd als ik mijn wierook opsteek ben ik gelijk rustig. Best wel raar dat een paar stokjes zo veel kan doen. In de winkels vind je heel veel verschillende soorten wierook. Persoonlijk gebruik ik vaak de wat bloemige wierookstokjes. Mijn wierook smaak is Rose en heb ik gekocht bij de toko bij mij in de straat. 

Tapijt en kussens 

Een lekker zacht tapijt en fluwelen kussens op de bank. Heerlijk om op uit te relaxen. Zachte accessoires geeft een fijn en ontspannen gevoel. Als ik na een lange dag op de bank plof heb ik altijd mijn zacht tapijtje onder mij en een kussen tussen mijn armen. Heerlijk! 

Ik hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb. Weet jij nog dingen die er echt tussen moeten? Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *