Maak jouw tuin klaar voor de kerstdagen met deze producten!

Waar de zomer door velen wordt ervaren als het leukste seizoen voor feestjes en barbecues, is de winter in ieder geval het gezelligste: het is vroeg donker, het ruikt naar sneeuw, en overal hang gezellige kerstverlichting! Niet alleen hangt de gemeente die op in het centrum, maar juist de mensen thuis doen hun best om hun tuin zo mooi mogelijk aan te kleden voor de kerstdagen. Wil je zelf ook je tuin kerst-klaar maken maar weet je niet waar te beginnen? Een paar van de meest populaire opties zijn de kerstboom in de tuin, guirlandes en Twinkly verlichting.

 

Voor je eigen tuin

 

Wat voor versiering je kiest is natuurlijk afhankelijk van wie je bent en wat je wil bereiken. Voor een particulier met een wat grotere tuin doen Twinkly lichten vaak goed werk. Uiteraard is het ook geschikt voor kleinere tuinen, maar hetgeen Twinkly zo ideaal maakt voor grotere percelen is het feit dat deze kerstverlichting op afstand te bedienen is met je mobiele telefoon! Zo kan je zoveel lichtjes ophangen als je wil, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de urenlang durende klus om alle knopjes aan te zetten. 

 

Bedrijfsmatig

Als bedrijf ben je waarschijnlijk ook grootschaliger in je versieringen, en dus is Twinkly ook daar een mogelijkheid. Bovendien is het mogelijk om veel verschillende tinten, patronen en effecten te creëren, dus hiermee kan je het groots aanpakken. Een voorbeeld daarvan is het laten sturen van de verlichting op basis van muziek. Deze lampjes kun je eigenlijk het hele jaar door gebruiken, niet alleen tijdens kerst. Dat maakt het een investering.

 

Voor de kantoortuin

Maar het ligt er natuurlijk ook maar aan wat voor bedrijf je bent. Werk je in de foodservice of evenementen business, dan ligt groot lichtspektakel voor de hand. Maar heb je een accountantskantoor, dan wil je wellicht een wat meer ingetogen manier van kerstversiering. Dan kunnen guirlandes een leuk idee zijn: dit zijn groene, dennen achtige kragen met gele lampjes erin. Deze zorgen al snel voor een feestelijke stemming zonder te afleidend te zijn. Guirlandes zijn ook geschikt voor particulieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *