Je favoriete fotografische kunst bestellen, hoe doe je dat?

De schoonheid van de prachtige kunstfotografie van Fotoaanjemuur.nl is dankzij de prachtige beelden snel duidelijk, maar hoe kies je nu de mooiste foto’s voor in jouw interieur? Op zich is het zoekproces gemakkelijk, zolang je maar gebruik maakt van de volgende stappen:

1. De beste foto zoeken met filters

Ten eerste kan je in een mum van tijd de mooiste panoramische foto’s of afbeeldingen vinden door middel van handige filters. Enkele daarvan zijn regio, stad, seizoen en kleur. Andere filters zijn positie (van staand tot liggend en panoramisch), maar ook moment van de dag. Op die manier hoef je niet uren lang door het brede aanbod te zoeken, en dat is natuurlijk veel tijd gespaard!

2. Kies het materiaal waarop je foto wordt gedrukt

Zodra die stap achter de rug is, kan je kiezen in welk materiaal je de foto wilt laten leveren. De twee opties bij Fotoaanjemuur.nl zijn dibond en plexiglas, die elk unieke voordelen beiden. Dibond is bijvoorbeeld opgebouwd uit drie lagen, waardoor je zeker bent van een maximale stevigheid en vormvastheid. Plexiglas is dan weer relatief licht, en oogt daarbij strak en modern.

3. Het formaat van je foto

Vervolgens is het ook belangrijk dat je het juiste formaat van je foto kiest. Er zijn doorgaans heel wat mogelijkheden, van 90 X 60 centimeter tot 18à X 120 centimeter. Afhankelijk van de beschikbare ruimte aan je muur of je persoonlijke voorkeur kan je een ander formaat kiezen, zodat je fotografische kunst écht bijdraagt tot de look en feel van de ruimte!

Nog extra voordelen van kunstfotografie van bij Fotoaanjemuur.nl

Het is duidelijk dat je je woning een extra dimensie kunt geven met prachtige panoramische foto’s, van bij Fotoaanjemuur.nl. Daarbij geniet je echter ook van een uitstekende service, met extra voordelen:

– Een gratis verzending

Hoe dan ook wordt je kunstfotografie bij Fotoaanjemuur.nl gratis geleverd, waardoor je heel wat geld kunt besparen op je nieuwe decoratie. Je betaalt dus enkel de prijs van de foto zelf, en daar blijft het bij!

– Een snelle levering

Aangezien het om authentieke foto’s gaat die in beperkte oplage beschikbaar zijn, duurt het natuurlijk iets langer voor je je foto toegestuurd krijgt. Niettemin loopt die termijn op tot maximaal 7 à 10 dagen, waardoor je alsnog relatief snel je muurdecoratie af kunt werken!

– Een veilige betaling

Ten slotte ben je bij Fotoaanjemuur.nl zeker van een veilige betaalomgeving, helemaal online. Je wilt natuurlijk dat je gegevens en betalingsdata niet zomaar op het internet terechtkomen. Fotoaanjemuur.nl garandeert een veilige, beschermde én vlotte betaling, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken!

Kortom, er zijn méér dan genoeg redenen om voor je foto kunst op zoek te gaan binnen het aanbod van Fotoaanjemuur.nl. Ontdek de vele mogelijkheden en laat de muur in je slaapkamer of woonkamer in één keer omtoveren tot een prachtige foto met panoramisch uitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *