Inzetplissehor om insecten buiten te houden

De inzetplissehor van ZIZA betreft een combinatie van de standaard inzethor en de raamhor plissé. Deze hor is geschikt voor vrijwel alle kunststof draaikiepramen. Ook kun je deze hor bij enkele draaikiepramen van hout gebruiken. Een groot voordeel van de inzethor, is dat je deze eenvoudig en snel in het kozijn kunt plaatsen, zonder boren of schroeven. De flensdikte van de hor is 0,8 millimeter.

De bediening van de inzethor

De inzethor werkt zonder veerspanning. De bediening van de hor werkt standaard, ofwel van boven naar beneden. Wil je de hor zijwaarts bedienen? Dan vermeld je dit bij het bestellen van de inzethor. Dit doe je in het vakje ‘opmerkingen’. Als je duidelijk aangeeft dat je jouw hor zijwaarts wil besturen, zorgen wij ervoor dat dit inderdaad mogelijk is.

De handgreep van de hor is geïntegreerd in de treklijst. De treklijst is aan de uiteinden voorzien van een uniek systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de hor in iedere gewenste stand kan blijven staan.

De voordelen van een hor

Koop je de horren op onze website, dan profiteer je van twee belangrijke voordelen. Het eerste voordeel van deze hor, is dat de hor bij het openen in iedere gewenste stand kan blijven staan. Dit komt door het unieke systeem waar deze inzethor mee verrijkt is.

Daarnaast is het gaas van de hor erg gemakkelijk te reinigen. Zitten er insecten of andere viezigheden in het gaas, dan heb je deze in een mum van tijd verwijderd. Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur. Omdat deze hor gemakkelijk te reinigen is, gaat de inzethor langer mee dan veel andere horren op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *