Help! Ik ga verhuizen

Verhuizen doe je niet elke dag. Gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Zorg daarom dat je al je benodigde spullen in huis hebt om te kunnen verhuizen. Er moet in een korte tijd namelijk veel geregeld worden. Maak gebruik van een planning of een checklist om zo sneller van start te gaan. Hieronder geven we je een aantal tips die je zullen helpen bij het verhuizen.

Doe alles in dozen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg van tevoren dat je genoeg dozen hebt, ze zijn namelijk enorm handig. Dozen beschermen je spullen en je kunt ze op elkaar stapelen. Houdt bij het inpakken wel rekening met het gewicht. Breekbare spullen kun je nog extra goed inpakken met krantenpapier. Bij het inpakken van de dozen, is het handig om gebruik te maken van labels. Schrijf op iedere doos wat erin zit, zo bespaar je tijd met het uitpakken.

Veel handen maken licht werk

Je wilt natuurlijk niet alles in je eentje hoeven doen. Zo hoef je zelf minder vaak te lopen, en het is ook nog eens gezellig. Pas wel op dat je niet te veel mensen vraagt. Vaak loop je elkaar dan al snel in de weg.

Uitpakken en installeren

Begin met het plaatsen van de grootste meubels. Als deze staan dan kun je kamer voor kamer alles gaan uitpakken. Zo kun je gemakkelijk je decoratie aanpassen op je meubels. Tip: zorg ervoor dat je het glaswerk wat je ingewikkeld hebt in kranten, afwast voor je het in de kast zet.

Het klussen zit erop, tijd voor een feestje!

Eenmaal alles uitgepakt en gedecoreerd, dan wil je dat natuurlijk meteen goed inluiden met een housewarming. Nodig je vrienden en familie uit en haal lekkere hapjes en feestelijke drankjes in huis. Vergeet de rondleiding niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *