EEN PERSOONLIJK TINTJE IN JOUW EIGEN WOONKAMER

Het is belangrijk dat als je thuiskomt je eigen thuis voelt. De woonkamer is een plek waar jezelf ontspant en klaarmaakt voor een nieuwe dag werken. Zorg dat je kamer gezellig en persoonlijk inricht. Een fijne uitstraling is belangrijk. Voldoet jouw woonkamer niet aan iets dat jezelf mooi vind dan kun je gevangen zitten in een ruimte die niet bij je past. Om een stijlvolle woonkamer te krijgen kun je het heel persoonlijk maken. Hieronder in dit artikel geef ik wat styling-tips.

Luister goed naar je eigen smaak en gevoel

Een persoonlijke inrichting kun je krijgen door te kijken naar de elementen die je belangrijk vindt in de woning. Welke beelden wil ik neerzetten en past dat schilderij van dat mooie landschap wel bij de kleuren die in het interieur terugkomen. Je kan inspiratie opdoen in tweedehands zaken, daar is de kunst wat goedkoper. Je kan ook iemand raadplegen die heel artistiek is. Misschien wel een goede vriend of vriendin.

Geef foto’s een mooie plek in de woonkamer

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto verteld vaak hoe iemand persoonlijk in elkaar zit of hoe hij of zij de wereld ziet. Dus foto’s zorgen voor een persoonlijke tint. Je kan veel met foto’s doen. Je kan ze inlijsten of uitvergroten. Je kunt er ook een fotocollage van maken die je op canvas afdrukt. Een nieuwe trend is om je foto op aluminium af te drukken. Je kan de foto’s op een mooie en creatieve manier stijlen in je eigen woonkamer. Zo krijgt de woonkamer weer een persoonlijk tintje.

Je woonkamer opleuken met persoonlijke accessoires

Door creatief om te gaan kun je met accessoires je persoonlijke stijl heel goed laten zien aan andere mensen. De accessoires laten zien wie je bent en wat je persoonlijk mooi vindt. De ene zal kiezen voor rode vazen en de andere voor blauwe dat is een kwestie van smaak. Je kan accessoires ook aanpassen aan je hobby’s. Houdt je erg van dieren dan is het misschien leuk om een dierenposter op te hangen. Houdt je van schaatsen dan kun je als decoratie een paar klapschaatsen aan de muur hangen.

Erfgoed van familieleden

Heb je op de zolder nog spullen van je familieleden liggen? Dan kun je hier nog eens goed naar kijken. Vaak zitten hier nostalgische en bijzondere dingen tussen. Het oude krukje van je vader of de oude foto’s van opa toen hij nog in het verzet zat. Je kan heel goed een oud tafeltje van vroeger gebruiken om daar je boeken op te leggen. Oude foto’s staan goed aan de muur en laten zien waar je vandaan komt en waar je roots liggen. Met creativiteit kunnen oude voorwerpen een tweede leven krijgen en jouw verbinden met de familie waar je bijhoort. Zo wordt je woonkamer ook persoonlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *