aanhanger

Een aanhanger voor het vervoeren van jouw laminaat

Als je gaat verhuizen en het nieuwe huis is gestript heb je geen keuze. Er moet een nieuwe vloer in. Vervolgens kom je voor de volgende keuze te staan. ‘Neem ik vloerbekleding of een stijlvolle laminaat vloer?’. Voor het eenvoudig schoonmaken en houden is een laminaat vloer vele malen praktischer dan vloerbedekking. Haal maar een chocola uit vloerbedekking. Schier onmogelijk.

De voordelen van een aanhanger

De keuze is op laminaat gevallen. Maar hoe krijg je de planken nu van de bouwmarkt naar huis? Laat je het bezorgen? Of regel je het zelf? Met een aanhanger vervoer je heel eenvoudig al het hout van plek A naar plek B. Stel je eens voor dat je 20 pakken laminaat hebt besteld, deze laat bezorgen en er vervolgens achter komt dat je door snijverlies 22 pakken nodig hebt. Hoe ga je ervoor zorgen dat die twee pakken op de plek van bestemming aankomen? Je zal alsnog op – en – neer naar de bouwmarkt moeten rijden om ‘het leggen’ af te maken. Conclusie: Door het huren van een aanhanger voorkom je onnodig problemen en heb je alles in eigen beheer.

aanhanger

Verschillende types

Er zijn 10 verschillende soorten aanhangwagens met ieder een andere binnenmaat en laadvermogen. Een aanhangwagen huren of reserveren kan heel eenvoudig online en zijn af te halen in de regio Groot – Amsterdam. Hier worden ook Purmerend, Edam, Beverwijk en Almere onder verstaan. Een relatief groot gebied dus.

Een aanhanger voor meerdere doeleinden

Heb je de aanhanger eenmaal opgehaald dan kan het spel beginnen. Als je een aanhanger hebt die groot genoeg is kan je er natuurlijk ook andere zaken mee vervoeren dan enkel het laminaat. Zeker als je meerdere dagen de beschikking hebt over een dergelijke aanhanger. Wil je snel naar de IKEA om een aantal lampen te kopen. Ook dan komt een aanhangwagen goed van pas. Kortom, het is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Overtuigd? Let op de volgende zaken:

  • Een afdeknet is verplicht.
  • Er wordt borg gerekend.
  • Ook om drie uur ’s nachts is telefonisch contact met de klantenservice mogelijk.

Veel succes met het leggen van de nieuwe vloer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *