De hangstoel in je interieur

De hangstoel is hót! In je interieur is het een echte eyecatcher. Vroeger waren hangstoelen behoorlijk duur, maar tegenwoordig zijn er gelukkig ook vele goed geprijsde hangstoelen. Je kunt deze stoel op iedere willekeurige plek ophangen om hierin helemaal tot rust komen. Wist je dat het ook nog eens super staat in elk soort interieur? De hangende stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, gemaakt van diverse materialen. Er zijn zelfs winkels waar je je eigen hangende stoel kan ontwerpen. Je kunt dan je favoriete kleuren en materiaal uitzoeken. Let bij het bestellen van zo’n stoel wel op de afmetingen. Zorg dat de stoel niet te hoog of te laag aan het plafond is vastgezet. Hoe wijder de hangstoel, hoe groter het comfort. Heb jij al een hangstoel in je woning hangen?

Opknoping Stoel, Hangende Stoel, Zitten, Ontspannen

Een industrieel interieur

Wanneer je aan een industrieel interieur denkt, denk je aan metaal en robuuste materialen die gecombineerd zijn met hout. Deze stijl is veelzijdig en goed te combineren met andere stijlen. De industriële stijl wordt vaak omschreven als een echte stoere interieurstijl. Maar, past in deze robuuste interieurstijl wel een hangstoel? Wij vinden van wel. Er zijn hangstoelen verkrijgbaar met een metalen frame, donkere (leren) kussens en een ketting die je aan het plafond kan bevestigen. Door deze kenmerken past een een hangende stoel goed in je interieur, op en top industrieel.

Vrije Tijd, Ontspanning, Tuinmeubelen, Rest, Swing

Een Scandinavische hangstoel

Een van de meest populaire interieurstijlen is de Scandinavische interieurstijl. Oorspronkelijk komt deze stijl natuurlijk uit Scandinavië. Er wordt bij deze stijl gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ook wordt bij de Scandinavische interieurstijl veel hout gebruikt. De meest voorkomende kleuren zijn wit, pastel, grijs, hout en zwart. Wanneer je je woning in deze stijl hebt ingericht, past een licht eiken of riet gevlochten hangstoel hier erg goed bij. Hang de hangstoel op een opvallende plek in de woonkamer of slaapkamer om er een echte eyecatcher van te maken. Als kussen kun je een witte, zacht donzen kleed gebruiken. Zo past de hangstoel helemaal bij jouw interieur.

Bohemian it is

Wanneer je aan bohémien denkt, dan denk je aan kleur, kleur en nog meer kleur. De bohemian stijl is een stijl waarbij invloeden van hippies, reizigers, zigeuners en indianen naar voren komen. Zowel kleur als patronen zijn bij deze stijl erg belangrijk. Bij de bohemian stijl past een hangstoel, gemaakt van eenvoudige elementen. Deze eenvoudige elementen zijn bijvoorbeeld touw, hout en een kleurrijk doek. Bij deze stijl wordt veel gebruik gemaakt van kleedjes en kussens in vele verschillende patronen en kleuren. Ook zijn hangstoelen in vele kleuren en patronen te koop. Lekker vrolijk!  

Kleurrijke, Interieur, Meubilair, Kamer, Blauw, Geel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *